bottom banner

Разполагаме с психологически лаборатории в следните градове: Варна, Силистра, Разград, Петрич и Балчик.

Психологическата ни лаборатория във Варна е първата, която е лицензирана от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията да извършва регламентираните от Закона за движението по пътищата психологически изследвания на:

Всички наши лаборатории разполагат с изцяло нова база по всички съвременни изисквания и притежават разрешение за извършване на първо и второ психологическо изследване. При психологическите изследвания се оценява състоянието на психологическите качества на изследваното лице и съответствието им с изискванията към съответната категория или професионална група и се прави прогноза с вероятностен характер за психологическата годност на лицето за съответната цел, за определен период от време. Изискванията за успешното преминаване на теста включват качествени и количествени критерии за годност, а съответствието им се установява с тестове за познавателната, психомоторната и личностната сфера и съпоставяне на индивидуалните резултати със статистически норми.

Задължително условие при записване за явяване на психологическо изследване е това да става минимум 24 часа преди провеждането му!

Допълнителна информация за изискуемите документи и за записване можете да получите в посочените контакти, всеки делничен ден между 9:00 и 17:00 часа.

Начало | За нас | Галерия | Услуги | Поверителност | Контакти
Copyright © 2014-2018 IT Department, Varnapharma M Ltd.
All Rights Reserved.