ПРЕЦИЗНА ДИАГНОСТИКА НА ЧЕРЕН ДРОБ: ЕЛАСТОГРАФИЯ В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР МЛАДОСТ

Здравето е най-ценният ни дар, а съвременната медицина ни предлага все повече и по-иновативни методи за неговото поддържане. В нашия медицински център вярваме в превенцията и точната диагностика, затова сме горди да Ви представим една от най-иновативните и надеждни услуги в областта на здравеопазването – еластография на черен дроб.

КАКВО Е ЕЛАСТОГРАФИЯ НА ЧЕРЕН ДРОБ?

Еластографията на черен дроб е съвременен неинвазивен метод за оценка на  еластичността на чернодробната тъкан. Чрез използване на ултразвукови вълни, този метод дава възможност за ранно откриване на чернодробни заболявания като фиброза, цироза, и др., дори преди поява на симптоми.

За да осигурим цялостна оценка на Вашето здраве , ние предлагаме СПЕЦИАЛЕН ПАКЕТ, включващ:

  • Физикален Преглед: Комплексна оценка на общото състояние на организма от лекар специалист.
  • Еластография на Черен Дроб: Неинвазивен метод за оценка на чернодробната еластичност;
  • Ехография на Коремни Органи: Комплексно изследване за визуализация на вътрешните органи /корем, черен дроб, жлъчния мехур, панкреас, слезка и бъбреци/.

Нашата пакетна услуга е особено подходяща за следните състояния:

  • Диабет, инсулинова резистентност – поради повишен риск от чернодробни заболявания те изискват специално внимание.
  • Употреба на алкохол – дори и в малки количества, алкохолът може да увреди черния дроб и да доведе до сериозни здравословни проблеми.
  • Лечение с инжекционни препарати за намаляване на теглото – тези препарати могат да имат въздействие върху черния дроб, което изисква редовно наблюдение и оценка.
  • Хронични заболявания или други медицински състояния, които изискват редовно наблюдение на вътрешните органи.

 

ПРЕДИМСТВА на НАШИЯ ПАКЕТ с  ЕЛАСТОГРАФИЯ:

  • Комплексен подход: Обединяваме три важни диагностични метода в един пакет, за да осигурим цялостна оценка на здравето Ви.
  • Висока точност: Еластографията предоставя прецизни данни за състоянието на черния дроб, което спомага за ранно откриване и своевременно лечение на заболявания.
  • Бързина и ефективност: Процедурите отнемат кратко време и веднага предоставят резултати, които лекарите могат да използват за поставяне на диагноза и препоръчване на лечение.
  • Неинвазивност: Безопасни, безболезнени процедури, които не изискват хирургическа намеса, което ги прави безопасни и безболезнени за пациента.

Цена на пакетната услуга: 120 лева

Цена на ехография на коремни органи: 80 лева

Цена на еластография  на черен дроб: 80 лева

Не отлагайте грижата за своето здраве. ЗАПАЗЕТЕ ЧАС за пакет с еластография на черен дроб в нашия медицински център и се възползвайте от възможността за ранна диагностика и ефективно лечение. Свържете се с нас на телефон 052 555 751 за повече информация и записване на час.

В нашия медицински център вярваме, че здравето е богатство. Доверете ни се и ние ще се погрижим за Вас с внимание и професионализъм. Еластографията на черен дроб е само една от многото услуги, които предлагаме, за да осигурим най-добрата грижа за нашите пациенти.

Вашето здраве е наш приоритет. Очакваме Ви!